Welkom bij IJsclub EMM

Welkom op de website van IJsclub E.M.M. Een nieuw winterseizoen staat weer voor de deur en wij hopen dat er weer genoten kan worden van veel ijspret! Op onze website kunt u het laatste nieuws lezen over de baan, wedstrijden, toertochten, activiteiten en velen foto's. Tevens vindt u informatie over de historie van de club en kunt u zich aanmelden als lid. Like ook onze facebookpagina en maak kans op leuke winterse prijzen!!

Graag tot ziens op de ijsbaan van E.M.M.

Lid worden

Wilt u lid worden? Stuur dan een mailtje naar secretaris@ijsclubemm.nl met uw naam, adres en geboortedatum. Neem uw lidmaatschapkaartje mee als u naar de ijsbaan gaat!

» Lid worden

Laatste nieuws!

Na drie dagen ijspret op onze baan zijn we nu weer gesloten. Bedankt voor jullie komst de afgelopen dagen. We wachten met smart op een volgende vorstperiode!

» Laatste nieuws!

De baan is:

Gesloten

We wachten met smart op een volgende vorstperiode.

Uw emailadres: