Welkom bij IJsclub EMM

Welkom op de website van IJsclub E.M.M. Een nieuw winterseizoen staat weer voor de deur en wij hopen dat er weer genoten kan worden van veel ijspret! Op onze website kunt u het laatste nieuws lezen over de baan, wedstrijden, toertochten, activiteiten en velen foto's. Tevens vindt u informatie over de historie van de club en kunt u zich aanmelden als lid. Like ook onze facebookpagina en maak kans op leuke winterse prijzen!

Graag tot ziens op de ijsbaan van E.M.M.

Lid worden

Wilt u de ijsclub steunen om u nog beter van dienst te kunnen zijn tijdens de ijsperiode? Word dan nu lid! Dit kan via de website of door contact op te nemen met de penningmeester. Bent u al lid? Neem dan het lidmaatschapkaartje mee als u naar de ijsbaan gaat!

» Lid worden

Laatste nieuws!

Algemene Ledenvergadering 2019

Op vrijdag 29 november is de Algemene Ledenvergadering. Aanvang: 20:00 uur in ons clubgebouw.

Op zaterdag 28 december 2019 organiseren we weer het Rad ven Avontuur. Aanvang: 17:00 uur.

» Laatste nieuws!

De baan is:

Gesloten!

Op dit moment is de baan gesloten. Zodra we weer open gaan kunt u dit hier lezen.

Uw emailadres: